TERTÚLIA SOBRE LAICAT I PRIMER ANUNCI AMB L’ORIOL JARA

Coincidint amb la celebració de la vigília de Pentecosta, diada de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar, el passat dissabte dia 27 de maig el palau arquebisbal de Tarragona va acollir una tertúlia amb l’Oriol Jara, autor del llibre Deu raons per creure en Déu.

L’acte, organitzat per la nostra delegació, amb la col·laboració de la Llibreria de l’Arquebisbat i Albada Editorial, va aplegar una cinquantena de persones, que van seguir les reflexions de l’escriptor i guionista sobre el primer anunci a la vida pública en la societat actual. Jara va aportar la seva experiència personal i familiar de vida cristiana.

Els participants van poder intercanviar amb l’escriptor opinions diverses i li van poder preguntar sobre la fe i l’evangelització. En aquest sentit, es va reflexionar sobre el paper dels cristians laics davant la nostra missió evangelitzadora com a batejats, així com sobre la valentia que ens dona l’Esperit Sant per reivindicar-nos en el món actual.

Al final de la trobada, l’equip de la Delegació va convidar els assistents a participar a les vetlles de Pentecosta organitzades a la nostra arxidiòcesi i va proposar l’organització d’una nova sessió amb l’Oriol Jara per al pròxim curs.