SAIOF-ORIENTACIÓ FAMILIAR

QUÈ ÉS?

El Servei d’Acompanyament i Orientació Familiar és un servei per acompanyar, orientar i donar suport a matrimonis o parelles que estan passant per alguna situació difícil o problemàtica per a la seva estabilitat.

També és un servei per orientar famílies recent arribades a la diòcesi i que vulguin conèixer la vida de l’Església de Tarragona (parròquies, escoles cristianes, moviments i entitats eclesials, etc.).

Aquest servei és de consulta, és a dir, no defensa causes jurídiques davant dels tribunals competents.

QUINS SERVEIS OFEREIX?

· Servei d’acollida i acompanyament a matrimonis o parelles amb dificultats de convivència, amb entrevistes periòdiques.

· Servei de mediació en el cas que una parella no trobi més opció que la separació conjugal, per intentar que sigui el menys traumàtica possible, sobretot en el cas que hi hagi fills que poden patir per causa de la separació.

· Servei de mediació en conflictes entre pares i fills.

· Servei d’orientació jurídica sobre temes matrimonials i familiars.

· Derivació dels casos, si convé, a especialistes externs.

· Servei d’orientació als matrimonis o parelles recent arribades a l’arxidiòcesi, que necessitin tenir informació de la vida de l’Església de Tarragona.

QUI EL FORMA?

El servei el formen un conjunt d’especialistes en temes de parella (psicòlegs, consultors, mediadors i advocats), coordinats per un matrimoni acollidor, que realitzen aquest servei de forma voluntària.

COM ES POT CONNECTAR AMB EL SERVEI?

Per telèfon: 659 305 524 (es pot deixar missatge al contestador i us tornarem la trucada).

Per correu electrònic: saiof@arqtgn.cat

Si voleu consultar el nostre triptic, podeu descarregar-ho aquí

Tríptic informatiu SAIOF Diocesà