NOU CURS PASTORAL 2022-2023

La delegació per als laics i la família de l’arxidiòcesi ha iniciat el nou curs pastoral 2022-2023 publicant el calendari general d’actes i activitats, al que s’aniran afegint totes les activitats que sorgeixin durant el any. Podeu consultar el calendari en aquesta mateixa web o clicant a l’enllaç següent: Agenda laics i família 22-23

Els objectius pastorals de la delegació sorgeixen de les Prioritats Pastorals  que ha preparat el Consell Pastoral Diocesà per aquest curs, i que s’agrupen en cinc àmbits diferents: el creixement i la vivència de la fe, la fraternitat, la caritat, la celebració de la fe i l’evangelització. Per a cadascun dels àmbits de treball s’han establert prioritats i actuacions concretes a desenvolupar per tal d’assolir els objectius, i la nostra delegació, juntament amb els seus secretariats, anirà programant i treballant el seu desplegament.

Podeu consultar el document complet a l’enllaç següent: Prioritats Pastorals diocesanes 22-23.

Per donar compliment a les prioritats, la delegació se centrarà molt, aquest curs, en la formació i aprofundiment en la fe de laiques i laics, i l’atenció i acompanyament dels matrimonis i les famílies cristianes. Properament publicarem, en aquest espai web, el document dels objectius de la delegació 2022-2023.

Us desitgem un molt bon curs pastoral 2022-2023:

“Per damunt de tot, tingueu un amor intens entre vosaltres, perquè l’amor cobreix una multitud de pecats. Practiqueu mútuament l’hospitalitat sense queixar-vos. Poseu-vos els uns al servei dels altres, cadascú segons els dons que ha rebut, com a bons administradors de la múltiple i variada gràcia de Déu. Si algú parla, que sigui per comunicar paraules de Déu; si algú presta un servei, que sigui amb les forces que Déu concedeix. Així Déu serà glorificat en tot per Jesucrist. D’ell són la glòria i el poder pels segles dels segles. Amén.” (1Pe, 4, 8-11)