III JORNADA MUNDIAL DELS AVIS I LA GENT GRAN

Diumenge 23 de juliol  se celebrarà la III Jornada mundial dels avis i la gent gran, convocada pel Papa Francesc amb el lema “L’amor que té als qui creuen en Ell s’estés de generació en generació” (Lc 1, 50).

Aquest diumenge, durant les misses a les parròquies de l’arxidiòcesi, es tindran especialment presents a les celebracions els nostres avis i gent gran, com una acció de gràcies per tot el tresor que ens han transmès amb les seves vides de lliurament a la família, a la societat i a l’Església.

La delegació, amb el Secretariat de Pastoral Familiar i el grup diocesà de Vida Creixent, participarem a l’Eucaristia diocesana que tindrà lloc a la Catedral de Tarragona a les 11h, que estarà presidida per l’Arquebisbe Joan Planellas.

I també animem a que les famílies omplim les xarxes socials amb selfies fets amb els nostres avis i gent gran, afegint amb algun dels hasthags: #AbraçaElsAvis #AbrazaALosAbuelos #JornadaMundialDelsAvis #JornadaMundialDeLosAbuelos I si ho preferiu, podeu enviar-nos els selfies per Whatsapp al 607 267 776, i els anirem publicant als nostres mitjans informatius de Telegram i Xarxes.

El Papa, en el seu missatge per aquesta jornada, diu:

I us convido a més a passar de la imaginació a la realització d’un gest concret per a abraçar els avis i la gent gran. No els deixem sols, la seva presència en les famílies i en les comunitats és valuosa, ens dona la consciència de compartir la mateixa herència i de formar part d’un poble en el que es conserven les arrels. Sí, són els ancians els qui ens transmeten la pertinença al Poble sant de Déu. Tant l’Església com la societat els necessita. Ells lliuren al present un passat necessari per a construir el futur. Honorem-los, no ens privem de la seva companyia i no els privem de la nostra; no permetem que siguin descartats!

La Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran vol ser un petit i delicat signe d’esperança per a ells i per a tota l’Església. Renovo per això la meva invitació a tothom —diòcesis, parròquies, associacions i comunitats— a celebrar aquesta Jornada, posant al centre l’alegria desbordant d’una renovada trobada entre joves i grans.

Podeu llegir el missatge complet del Papa Francesc clicant en aquest enllaç: Missatge del Sant Pare per a la III Jornada Mundial per als avis i la gent gran

Bona Jornada a tothom, abraçant els nostres avis!!!