II JORNADA MUNDIAL DELS AVIS I LA GENT GRAN

Diumenge 24 de juliol l’Església celebra la II Jornada Mundial dels Avis i la Gent Gran, convocada pel Papa Francesc amb el lema: “Encara donaran fruit a la vellesa” (Sl 92,15). 

Es convida a totes les diòcesis, parròquies i comunitats eclesials a celebrar aquesta jornada amb la que el Papa ofereix als avis i la gent gran un reeixit projecte existencial: ser «artífexs de la revolució de la tendresa». 

«La sensibilitat especial de nosaltres ancians, de l’edat anciana per les atencions, els pensaments i els afectes que ens fan més humans, hauria de tornar  a ser una vocació per a molts. I serà una elecció d’amor dels ancians vers les noves generacions».  És la nostra aportació a la revolució de la tendresa una revolució espiritual i pacífica a la qual us convido a vosaltres, benvolguts avis i persones grans, a ser protagonistes.», diu el Sant Pare en el seu missatge d’aquesta jornada.

A les nostres parròquies es tindrà present la jornada a les misses del dia 24, i animem els fidels a acompanyar les persones grans a les esglésies, així com visitar a les que estan soles o no poden sortir de casa, i portar-los algun obsequi fent un reconeixement d’estima cap a ells. Us animem, també, a fer-vos un selfie amb els vostres avis i gent gran i penjar-lo a les vostres xarxes amb els hasthags #AvisiGentGran y #AbuelosyMayores.

Que tinguem una bona celebració homenatjant i festejant els nostres avis i la gent gran.

Missatge del Papa Francesc en ocasió de la II Jornada Mundial