CONGRÉS EN SALIDA

Congrés de laics “EN SALIDA”

En el mes de febrer de l’any 2020, es celebrà a Madrid un important i molt participatiu congrés del laïcat convocat per la Conferencia Episcopal Española amb la participació de laics, diaques, religiosos, preveres i bisbes de les diòcesis estatals, amb l’objectiu d’impulsar la conversió pastoral i missionera del laïcat en el poble de Déu. Durant els dies del congrés, es reflexionà i treballà al voltant de quatre itineraris: el primer anunci, l’acompanyament, els processos formatius i el compromís públic.

Participants de tot l’estat, representant les diòcesis i els diferents moviments i associacions d’apostolat seglar, van dissenyar propostes concretes i línies d’actuacions per dinamitzar el laïcat dins l’Església. A partir d’aquest congrés, cada diòcesi té la missió d’articular la posada en pràctica de les propostes, guiada pel Consejo Asesor de Laicos dins de la Comisión Episcopal para los Laicos, Familia y Vida de la CEE.

A l’arxidiòcesi tarragonina, la delegació per als laics i la família té la encomana, amb l’ajut del grup de persones que van representar-la al Congrés, de promoure l’estudi, reflexió i posada en pràctica de les resolucions a través dels moviments i associacions de laïcat, i també de les comunitats parroquials.

Podreu consultar aquests treballs diocesans posant-vos en contacte amb la delegació: laicsifamilia@arqtgn.cat

Més informació del Congrés: http://www.pueblodediosensalida.com