ANY AMORIS LAETITIA: TROBADA DE PARELLES CASADES, DELS CURSETS PREMATRIMONIALS CPM DIOCESÀ

Dissabte 13 de novembre, al matí, se celebrà la Trobada de parelles casades que han participat, en els darrers anys, en els cursets de preparació prematrimonial CPM de l’arxidiòcesi, en el marc de la celebració de l’Any Família Amoris Laetitia 2021-2022. El lloc escollit fou el Santuari de la Mare de Déu de Loreto de Tarragona.

Amb la participació de vint-i-sis parelles, entre matrimonis joves formats i els matrimonis formadors diocesans, la trobada començà amb la salutació i presentació de l’equip de la delegació i una pregària sobre l’amor. A continuació, el Juanjo Fernández, educador, formador, catequista, escriptor i conferenciant, dinamitzà la formació del matí amb una dinàmica xerrada titulada “Viure en parella és una meravella”, en la que convidà els participants a descobrir l’encíclica del Papa Francesc a través de Sant Pau i la seva 1a Carta als Corints, mitjançant la tècnica innovadora del “Visual Thinking”, i donà pistes perquè el camí del matrimoni cristià es visqui de la manera més reeixida possible a la llum de la Paraula. A l’acabar, la delegació presentà el díptic amb el calendari de tota la resta d’activitats 21-22 sobre aquesta commemoració de l’encíclica, i explicà què és el SAIOF diocesà per tal que el coneguin com a servei d’acompanyament i orientació familiar. La cloenda acabà amb un vermut, i una bona estona de convivència entre els matrimonis joves i els més veterans, convidant-nos a una nova trobada el proper any 2022.

Un dels nous objectius de l’equip de matrimonis CPM diocesà és establir un projecte de seguiment i acompanyament dels primers anys de les parelles que s’han casat a l’arxidiòcesi, així com unificar els equips preparadors dels diferents arxiprestats de l’arxidiòcesi de Tarragona.