Acte d’enviament dels agents de pastoral i nous delegats diocesans

La Catedral va acollir, diumenge 4 d’octubre, la celebració d’enviament dels nous delegats diocesans, directors de secretariats, comissionats o caps de departament, i dels agents de pastoral que col·laboren en les diverses parròquies o comunitats de l’arxidiòcesi. Durant la celebració van fer el jurament de fidelitat en l’inici de les seves noves responsabilitats.

La celebració, presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Joan Planellas,va començar amb l’entrada del ciri pasqual fins al presbiteri. Els cants i les monicions van acompanyar la dinàmica central que feia referència al Concili Provincial Tarraconense, celebrat ara fa 25 anys, reformulant la pregunta “Què diu l’Esperit?” als representants de les dotze delegacions diocesanes i als agents de pastoral en cada àmbit concret de l’Arquebisbat.

Els nous delegats, directors de secretariats, comissionats o caps de departament van ser els encarregats d’encendre les espelmes de la resta dels presents en la celebració, a partir de la llum de les dotze llànties situades al presbiteri. En acabar l’acte el Sr. Arquebisbe els va lliurar el seu nomenament.